Добредојдовте на страната за гласање за Твитер и Блогираме награди 2015. За почеток ве молиме да ја изберете вашата опција.

)
Значи! Кликни тука
за да продолжиш

Најсекси блогер (блогерка)

Најреволуционерен блог (социјално и политички ангажиран)

НајБлог за мода и други модерни работи

Најдобар фото-блог (се бројат и гифчиња)

Најсмешен блог

Најдобар блог во домен на културни работи (литература и сл.)

Блог-пост на годината

Најдобар спортски блог

Најдобар блог за 2014

Најдобар ИТ и/или Интернет Маркетинг блог

Најдобар твитерџија/ка кој почнал да твита во 2014 година

Најдобар твит во 2014

Tвитерџија кој оваа година најмногу напреднал од стартот на неговата твитерџиска кариера

Tвитерџија/ка кој e најкорисен и кој е вистинска вредност што го имаме во твитосферата

Најкомпанија/организација на твитер

Најтаг за 2014

Најдобар аватар(и)

Најдобар твитерџија/ка во #третасмена #tretasmena

Најдобра твитерџиKA

Најдуховит твитерџија/ка

Најактивен твитерџија од дијаспората

Највлијателен твитерџија/ка

Твитерџија со најдобро селфи на годината 2014

Нај @TMobileMK корисник

Дали сте сигурни?

Честитаме. Стигнавте до самиот крај на гласањето. Добро не баш самиот крај има уште по некој клик што ќе треба да го направите. Еве за почеток на крајот кликнете на ова копче подолу. Ќе прашате зошто? Па со кликањето на тоа копче ќе ги решите сите светски проблеми, ќе воведете светски мир, храна за манекенките да не изгледаат така слабо, ќе го вратите фејв на Твитер, спорот со името, ќе и помогнете на Адел да и крене овој и нас да го потврдиме Вашиот избор за најдобри твитерџии и блогери годинава.

« »